Hallo schoonheid, naam is Nathelie,
Ik ben een groot voorstander van mindful leven met een vleugje magie.
Mijn missie in dit leven is om licht te werpen op de gebieden die vrouwen zelf aarzelen te verkennen. Om hen te begeleiden en te helpen groeien.
Mijn verhaal
Bal
ans houden was voor mij de grote uitdaging. Ik was verwikkeld in mijn gezin, mijn baan en mijn sociale kring. Ik wilde niet egoïstisch zijn, dus stopte ik alles wat ik had in andere mensen. Ik besteedde te veel tijd aan het focussen op de behoeften van anderen, waardoor ik uit het oog verloor wie ik werkelijk was. Herkenbaar?
Het is gemakkelijk om je gevoel te verliezen, wie je bent en wat je doel is in de wereld, als je alleen wordt gedefinieerd door je relaties, – moeder, partner, (ik was al heel jong moeder) echtgenoot, dochter of vriendin.
Vooral voor vrouwen, die vaak geconditioneerd zijn om de behoeften van het gezin boven hun eigen verlangens en wensen te stellen, kan dit zielsverscheurend zijn.
Uiteindelijk benaderde ik Mindful leven vanuit het radicale idee dat ik beter verdien van en voor mezelf. Ik werkte aan mezelf met een vleugje magie, richtte mij op het ontwikkelen van mijn zelfvertrouwen, mijn waarheid, nog meer en dieper schaduwwerk, onderging nog meer healing werk en mijn intuïtieve gaven.
Het werkte, het was het beste wat ik had kunnen doen, niet alleen voor mezelf, maar voor iedereen om me heen.
Zelfzorg ,met een vleugje magie, betekent dat je je tijd en energie terugwint en het leven op een meer mindful manier benadert.
Ik help je de verbinding tussen lichaam en ziel te versterken, zodat we samen spanning, weerstand en pijn patronen die mogelijk in het lichaam, het veld  zijn opgeslagen, kunnen ontdekken, tot rust kunnen komen en loslaten. 
Een sessie met mij kan helpen stress te verminderen, de balans in het zenuwstelsel te herstellen en je een lichter en dieper verbonden gevoel met lichaam en ziel te geven. 

Ram 
Manifesting Generator

aarde + maan
geleide energie
engelennummer: 1010

Dingen die mij inspireren

Natuur
Vriendelijkheid
Sterrenstelsel
Stilte
Tekenen / Kleuren
Slow Living
Mindfulness
Lezen
Zee
Fotografie
Mensen kijken
Culturen