MNDFL Moment Sessie

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Healing Energy Gezichtsmassage sessie

MNDFL Moment sessie bestaat uit een Energetische Healing gezichts- en Mentale Healing Massage.

Een unieke, liefdevolle combinatie van een op maat gemaakt gezichts- en energiewerk, deze sessie is uniek in zijn soort. Voel je helder en licht met het zuiveren van energie. Met behulp van intuïtieve vaardigheden en tools kan ik je helpen om weer bij jezelf en je eigen energie te komen. Elke sessie is anders, gericht op jouw specifieke behoeften. Ervaar het terugkeren naar de ware essentie van je mooie wezen.

Het belangrijkste doel van een MNDFL Moment sessie; is het in staat stellen om universele liefde, diepe koestering te ontvangen, om te luisteren op diep niveau, soms zonder woorden.

Maar ook om te gedijen zoals JIJ bent en alles wat je kunt zijn en doen, mijn lieve schoonheid.

60-70 min €80,-
90 min €120,-

Hieronder zie je de diverse gezichtsmassages. Je kan er een van te voren kiezen of je laat je verrassen.

Love & Harmony**
In de Chinese geneeskunde past men al eeuwen lang een massage toe die wordt uitgevoerd met een steen die de ronding van het gezicht volgt, waardoor de huid er strakker uit gaat zien.

De Guasha gezichtsmassage (刮痧) is door de zachte technieken een ontspannende behandeling en heeft daarnaast als doel om de doorbloeding en lymfe-circulatie van het gezicht te verbeteren en de aanmaak van collageen te stimuleren.
De kwaliteit van de huid verbetert en afvalstoffen en toxines worden afgevoerd. Hierdoor verminderen rimpels en fijne lijntjes, er ontstaat een strakkere huid en een vitaler uitziend gelaat.
Doordat bij de Guasha gezichtsmassage de meridianen en acupunctuurpunten van het hoofd en gezicht gestimuleerd worden heeft de behandeling ook een positief effect op de algehele gezondheid. Er worden blokkades opgeheven.
Verder werkt Guasha niet alleen op lichamelijk niveau, maar ook op emotioneel vlak.
Hierdoor is het mogelijk dat je na een behandeling emotioneler bent of dat er bepaalde gevoelens/gedachten opeens bij je op komen. Het is een complete, reinigende behandeling, voor zowel lichaam als geest.

**   Er worden bij de Gua Sha behandeling met verschillende edelstenen gewerkt die diverse geneeskrachtige werkingen hebben.

Kiss of wellness
Facial cupping is de voornaamste manier om je dagelijks stress te verminderen, de massage heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Maar het grootste voordeel is wellicht het facelifteffect. Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding van de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd en wordt de onderhuid geactiveerd om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt voor een versteviging van de huid en een verbetering van de rimpels. Daarnaast wordt ook het vocht onder je ogen afgedreven waardoor je wallen (indien ze veroorzaakt worden door je lymfestelsel) verminderen.  

Geisha behandeling
Meer dan een anti-veroudering massage.
De Geisha Japanse Gezichtsmassage is een speciale vorm van gezichtsmassage.
Het is een efficiënte natuurlijke behandelingen om de huid jong te houden en veroudering van de gezichtshuid tegen te gaan.
Het doel is het gezicht volledig te liften door gebruik te maken van Shiatsu-bewegingen en therapeutische technieken.
Deze massage regenereert de gezichtshuid, verbetert de bloedcirculatie, verwijdert toxines en dode huidcellen, bevordert de ontwikkeling van collageen en ontspant de huid.

De Geisha Japanse Gezichtsmassage is erg doeltreffend voor het behandelen van droge of vette huid, acne, rimpels. Het ontspant de geest en het voelt heerlijk!

Inner Sense
Kalmeren, genezen en ontspannen.
Himalaya Salt Stone Massage maakt gebruik van warme zoutkristalstenen om stress en spanning weg te nemen en een verhoogd gevoel van welzijn te bevorderen. De aardingseigenschappen ervan helpen de slaap te verbeteren en het centrale zenuwstelsel in balans te brengen. Himalaya Salt Stone-massage ondersteunt elektromagnetische overbelasting van elektronische apparaten. Bovendien scrubben de natuurlijke zouteigenschappen van de steen zachtjes de huid om van nature een gladde en zijdezachte huid te bevorderen, waardoor tekenen van veroudering worden verminderd.

Inner Soul & Beauty behandeling
De Inner Soul & Beauty behandeling wordt gecombineerd met het werken op verschillende acupressuurpunten op het gezicht, nek, schouders en hoofd. Het is niet alleen een behandeling voor de schoonheid, maar voegt een therapeutisch effect toe aan het zachte gezichtsweefsel en verbetert daardoor de huidskleur en textuur, maar kan ook helpen bij aandoeningen zoals hoofdpijn, vermoeidheid van de ogen, sinusitis en meer. Enkele van de fysieke voordelen van Inner Soul & Beauty behandelingen zijn dat het de circulatie naar het hoofd, nek en schouders verhoogt en afvalstoffen afvoeren, het verhoogt de vitale energie, het bevordert de ontspanning en de huid zal gladder en strakker lijken met minder zichtbare rimpels. Het is ook rustgevend, troostend, voedend en een fantastische manier om spanning en angst los te laten en een gevoel van volledige ontspanning op te wekken.

Inner Soul Balance behandeling
Stimuleer de doorbloeding van het gezicht op een ontspannen en prettige manier. Gebruik de kracht van de warme basalt stenen in combinatie met speciale essentiële oliën.
Er worden warme stenen op de Tsubo Points op de buik geplaatst.

Korte Sessies

Relax Refresh Recharge
Oorkaarsen
 incl oormassage en affirmaties
+/- 30 min               € 40,-

De oorkaarsen therapie is een oeroude therapie en vindt zijn oorsprong in Zuid-Amerika bij de Hopi- Indianen. Er werd gezegd dat ze in het oude Egypte en Tibet gebruikt werden. Oorkaarsen bestaan uit zuivere bijenwas, vermengd met linnen en geneeskrachtige kruiden. Oorkaarsen bevorderen de doorbloeding en de lymfestroom in oren, keel, neus en in de bijholten. Ze werken in op de diep in het oor liggende reflexzones, het trommelvlies, het middenoor en het evenwichtsorgaan.

Oorkaarsen heeft gunstige effecten bij:

· Hoofdpijn, migraine
· Nervositeit, stress
· Slaapproblemen
· Oorpijn, oorsuizen en oortinteling
· Neus-, voorhoofd-, bijholten- en/of keelontstekingen
· Verkoudheid, loopneus
· Het losmaken van oorsmeer 
· Ontspannend effect

Dust it Off
+/- 30 min               € 40,-

Heb je het gevoel dat jouw energie niet lekker stroomt? Misschien zelfs dat je energie bij je draagt die niet van jou is? Misschien heb je het wel “overgenomen” van je gefrustreerde collega die het weer van een gefrustreerde automobilist heeft overgenomen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. ..

En je wilt het niet meenemen naar huis!

Je wilt even afgestoft worden van alle energie wat niet van jou is.

Maar tijd…. je houdt al zoveel ballen in de lucht. Een “Dust it off” sessie duurt ongeveer 20 min. In totaal ben je ongeveer  30 min bij mij. 

Een “Dust it off” healing is enorm ontspannend. Als een massage voor je aura. Het gebeurt geheel ‘hands off’, zonder aanraking, tenzij ik voel dat het nodig is om ergens mijn handen te leggen

Photo Credits: Via Pinterest. If you know the artist, please send me a message

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.