Prikbord

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen? Een mentale massage is dan precies wat je nodig hebt! Nu tijdelijk een quarantaine korting voor €65 ipv €75!

Liefde en warmte, dat is alles wat je nodig hebt op Valentijnsdag. Verras daarom jouw valentijn met een hartverwarmend gezichtsmassage. 

Ik pak de cadeaubon ook passend voor je in.  De cadeaubon is het hele jaar door te gebruiken, maar wel graag van te voren reserveren. Heb je geen tijd om het op te halen, dan kun je de cadeaubon ook bij mij bestellen.

Stuur mij dan een email met je adresgegevens. Maak vervolgens het bedrag van de gewenste gezicht massage over naar IBAN  NL36 KNAB 0258 8885 71 tnv YourTime Lifestyle te Amsterdam. Je kunt ook je adresgegevens in de omschrijving van de overboeking vermelden. Wij sturen de cadeaubon dan naar het opgegeven adres.

Wil je er meer van weten .. bel mij 06-48481636 of zend mij een e-mail mndflmoment@gmail.com