Meditatie avonden

Een momentje bij jezelf!

Meditatie is eigenlijk het openen van je innerlijke kamers van je gedachten. Gedurende het beoefenen van mediteren / visualiseren wordt je begeleidt door je onderbewustzijn.

Kortom, ontspanning, bewustwording, verheldering, een moment om naar binnen te keren, weg uit de dagelijkse hectiek. Even los van je rol als ouder, werknemer, ondernemer, echtgenote, ‘kind van’, of vriendin.

Klik hier voor de WEKELIJKSE LIVE MEDITATIESESSIES

MNDFL Moment Live Meditatie sessie is een op Donatie gebaseerde platform. Ik wil meditaties bij iedereen in de huiskamer en of slaapkamer brengen, live maar ook terug te beluisteren achteraf. Het is gebaseerd op een fair pay policy. Geef wat je kan missen voor een sessie die je volgt. De donatie maakt het mogelijk om mijn droom voort te zetten, Bij elke donatie maak ik een klein blij dansje. Dank jullie wel, Liefs Nathelie

Er is geen eerdere ervaring nodig om een ​​moment van vrede te verwelkomen.

Hoe zit een meditatie avond eruit?
Tijdens deze geleide meditatie in een rustgevende, sfeervolle omgeving zonder afleiding, neem ik je mee en kom je samen met anderen helemaal tot jezelf. Gezamenlijk mediteren zorgt bovendien voor meer energie, waardoor de meditatie krachtiger is.

Er is ruimte voor stilte en tot jezelf komen na de meditatie en er is ruimte m de dingen waar je mee zit, te delen en mee te geven aan de stroom van de energie die vrijkomt. Het is goed om te merken dat je niet de enige bent die ergens mee zit.

Er wordt soms gehuild en vaak gelachen, allebei kan helpen om energie los te laten, om vrijer en losser en meer in het nu te zijn.

Er hoeft niet gedeeld te worden, maar als daar behoefte aan is kan dat wel. Het is iedere keer weer anders.

Wat je nog meer wilt weten.
Op Maandag 6 januari starten weer de maandelijkse meditatie avonden. Het zijn op zichzelf staande lessen. Een les kost € 12,50. Proeflessen zijn niet mogelijk.

Meditatie 2020
Data: maandag 6 januari = vol
maandag 3 februari
maandag 2 maart
maandag 6 april
maandag 11 mei
maandag 8 juni
maandag 6 juli
Tijd: 20:00 – 21:00 uur

Docente: Nathelie
Graag 5 min voor aanvang aanwezig zijn.
Meer info of opgeven?E-mail mndflmoment@gmail.com
Liever whatsappen?
06 4848 1636

Leave a Reply

Your email address will not be published.