Over mij & meer

Mijn thuisstudio in Amsterdam Noord is een plek waar je even kunt uitschakelen van het drukke leven en jezelf kunt onderdompelen in een ‘MNDFL Moment sessie’ die je lichaam zal ontspannen en je ziel zal kalmeren.

Alles wat ik doe is energie. Uiteraard zijn mijn technieken gebaseerd op het helpen van je huid maar als ik je ‘Energetische Healing gezichtsmassage of een Mental Healing Massage’ geef, kan ik je op zoveel andere niveau’s helen. Mijn energiewerk kan van alles zijn, van je door mijn kenmerkende begeleide ‘schoonheidsmeditatie’ leiden, tot het ontmoeten op het hogere niveau van de ziel waar we beiden uitkomen op een plaats van diepe empathie, compassie en universele liefde.

Het is mijn passie je weer te verbinden met jezelf, met het diepe gevoel van liefde, tevredenheid en rust. Ik ondersteun door je pure, liefdevolle en universele energie en energetische healing zodat je goed in het leven gaat staan vol zelfvertrouwen, energie en vrijheid. Mijn aanpak is zeer persoonlijk en heeft het doel je terug te zetten in je kracht.

Ik geloof dat zelfzorg leidt tot zelfliefde. Via mijn gezichtsmassages help ik vrouwen maar ook mannen weer contact te maken met hun eigen energie en kracht. Uiteindelijk heel je jezelf, al wat ik doe is je de ruimte te geven om dit te doen.

En als als kers op de taart, je huid straalt van binnenuit.

Mijn Energetische gezichtsmassages bevatten natuurlijke, organische, veganistische huidverzorging. De door zonlicht opgeladen, bergkristallen versterken de energieke werking van de etherische oliën en samen geven ze de producten positieve energie.

SCHOONHEID, GEHERDEFINIEERD

Inspo by Pinterest

In de kern gaat A MNDFL Moment over schoonheid. Maar ik heb het over een nieuw soort schoonheid.
Mijn missie is om opnieuw te definiëren wat schoonheid is en waar het vandaan komt.
Ik geloof dat schoonheid van binnenuit komt. Dat hebben we eerder gehoord, maar waar blijft dat dan bij? Hoe verfraaien we onze binnenkant?

Nou, ik werk eraan om dat uit te zoeken. We weten dat we een balans nodig hebben. Extreme dingen doen het lichaam niet goed. Dus ik zeg nergens nee tegen (met name niet tegen pizza), maar ik zeg ja tegen welzijnspraktijken, geniet en respecteer mensen die mij inspireren, eten dat mij een goed gevoel geeft en het vinden van schoonheidsproducten die het lichaam helen. Ik ben op een missie om ons goed te laten voelen en laat die vreugde onze schoonheid zijn. Ik hoop dat je met mij mee gaat op deze reis.

Ik ben niet perfect. Ik probeer het ook niet te zijn. Ik wil ook niet dat jij dat bent. Ik ben niet 100% van alles, behalve mens.
En eigenlijk denk ik dat dat ons allemaal zo mooi maakt.

Ik ben van plan om het gesprek rondom schoonheid te veranderen, een gezonde relatie met eten te mixen met de realiteit . Ik eer een nieuw soort schoonheid, waaronder het zeggen van ja tegen wellness en zelfverzorging. En nee zeggen en grenzen aan te geven.