Uncategorized
Leave a comment

Doe-Het-Zelf Bad van Rozen

Hallo schoonheden 💋 ,

Februari is de maand van de liefde en hoewel het zijn charme heeft, vind ik nog steeds dat we de magie van liefde elke dag moeten vieren.

Als je bij je geliefde bent, kan het een moment zijn om die connectie te vieren, of als je single bent, kan het een moment zijn om je te verbinden met de bron in jezelf door je eigen seksualiteit en zelfliefde.

Voor mij is tijd doorbrengen in mijn eentje en het koesteren van de energie die van mijn hart naar de andere chakra’s stroomt, deze tijd is voor mij heilig. Verzachten en vrouwelijk zijn gaat over leren hoe je echt kunt genieten. Genieten kan een toegangspoort zijn tot het genezen van vele wonden. Durven genieten, er de tijd voor nemen, kan het begin zijn van een reis met dat diepste deel van je ziel.

Dit jaar heb ik besloten om mezelf te trakteren op een voedzaam, luxueus, doe-het-zelf rozen zeezoutbad.
Dit is een liefdevol gebaar voor jezelf.

Het bereiden van het bad kan al therapeutisch werken, neem je tijd…

Steek tijdens het voorbereiden van je bad een paar kaarsen aan, je kunt er zoveel gebruiken als je zelf wilt maar zorg ervoor dat de kaarsen roze of wit van kleur zijn. Roze staat namelijk voor liefde, vrouwelijkheid en romantiek. Witte kaarsen staan voor helderheid, spiritualiteit en genezing. En vergeet het licht niet uit te doen.

Ingrediënten voor Rozen- Zelfliefde-Zout bad:
  • 1 kopje Himalya badzout
  •  1 kopje Dode Zeezout
  • 10 druppels Rosa Damascena etherische olie
  • 10 druppels Geranium-rozen etherische olie
  • Rozenblaadjes
Hoe:

Haal de rozen uit elkaar en meng in een kom met een gelijke hoeveelheid Himalaya zout en dode zeezout. Voeg vervolgens 10 druppels van elk van de etherische oliën toe. Ik gebruik graag de grovere zouten zodat ze langer in het hete water kunnen blijven “hangen”.

Dit is een tijd om de hartchakra’s nieuw leven in te blazen en jouw tijd en ruimte in te nemen.

Wanneer je in het bad ligt, probeer dan te visualiseren. Bedenk waarom jij om jezelf geeft, waarom je van jezelf houdt en wat jou zo speciaal maakt. Dit is een mooi moment om de liefde voor jezelf te voelen en misschien ook uit te spreken.

Roze Himalaya-zouten bevatten 84 mineralen plus een unieke ionische lading wanneer ze worden gemengd met water. Ze zijn afkomstig van de heilige oude bedden in de Himalaya en zijn een goede bron voor het ontgiften en zachtjes reinigen van systeem. Het dode zeezout is geweldig voor huidproblemen, pijnlijke gewrichten en botten en de algehele gezondheid. Deze zouten zijn rijk aan magnesium en 21 andere mineralen. Essentiële olie van rozen, is de olie met de hoogste vibratie en kan het hart openen en de geest kalmeren. Rozengeranium is uitstekend voor de huid, helpt hormonen in balans te brengen, verbetert de bloedsomloop en meer.

Liefs,
Nathelie

Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.