Uncategorized

MIJN TOP 10 TIPS OM JE Zuivere huid terug te krijgen

Hallo schoonheden!🥑
Door al mijn beproevingen en fouten waren deze 10 tips de goedmaker voor mijn huid. In willekeurige volgorde hier zijn ze:

1. Geef zuivel op. Wat me als eerste opviel aan het opgeven van zuivel was dat de pijnlijke kinpuistjes en de puisten op mijn wangen verdwenen en zodra ik weer zuivel gebruikte , kwamen ze terug. Ik wist uit het “eliminatiedieet” dat dit een trigger voor mezelf was en een veel voorkomende trigger is. Zoals voor alles geldt, ieder van ons is uniek en je zou verschillende triggers kunnen hebben, maar ik raad je ten zeerste aan om dit eens te proberen.

2. Neem ​​probiotica. Je darmen gelukkig houden speelt een integraal onderdeel van de gezondheid van je huid, vooral als het gaat om acne. Zoek het belang van het microbioom op en je zult versteld staan. Maar wees voorzichtig, dit onderwerp kan je wel even bezighouden!

3. Breng je hormonen in balans. Op basisniveau, wanneer onze hormonen niet optimaal in balans zijn, kunnen ontstekingen chronisch worden, wat de immuunfunctie onderdrukt en leidt tot ziekte en vroegtijdige veroudering.

Credits dr. Lam

4. Minder stress. Er zijn veel verschillende manieren om stress te verminderen en welke methode je kiest, hangt af van wat je graag doet met jouw vrije tijd en waardoor je je ontspannen voelt. Je kunt van alles proberen, van yoga en meditatie tot sporten of een bad nemen. Maak een lijst van alles wat je kunt doen om je stressniveau te verminderen en probeer die lijst te realiseren. (volgende week schrijf ik over hoe om te gaan met feestdagenstress!)

Inspo by Pinterest

5. Volg een goede huidverzorgingsroutine voor jouw huidtype. Ieder van ons heeft een uniek huidtype, wat werkt voor je beste vriendin, hoeft niet noodzakelijkerwijs voor jou te werken. Zorg ervoor dat je je routine aanpast aan de seizoensverandering en dat je producten koopt voor jouw huidtype.

6. Reinig je gezicht op de juiste en een effectieve manier. Als je jouw make-up niet correct verwijdert, ontstaan ​​er verstopte poriën en mee-eters. Ik was de koningin van de mee-eters en totdat ik dagelijks een goed reinigingsmiddel begon te gebruiken en routine begon te volgen, heb ik van alles geprobeerd van uitdrogen met tandpasta tot insmeren met citroensap….ja echt! :-S

Inspo by Pinterest

7. Drink veel water. Water is een perfecte vervanging voor jouw dure anti-verouderingsbehandelingen. Het houdt de huid goed gehydrateerd en schitterend, waardoor de teint wordt verbeterd. Voor een zachte en soepele huid is het drinken van voldoende water belangrijker dan het aanbrengen van actuele crèmes … dus schoonheden, drink op!

8. Niet teveel exfoliëren. Wanneer je te veel exfolieert en huidlagen onthult die nog niet helemaal klaar zijn om te worden blootgesteld, is jouw huid kwetsbaar voor roodheid, ontsteking en mogelijk zelfs tot een overgevoelige huid. Ja, niet leuk.

9. Krijg je schoonheidsslaapje. Van nachten met maar 4 a 5 uur slaap, voor zeker vier dagen per week was mijn slaapschema een puinhoop en mijn huid vertoonde tekenen dat het pissig was! Ik wil niet eens weten hoe mijn huid eruit zou zien als dat nog steeds het geval was, maar van wat ik heb geleerd kan het maken van je juiste zzz’s het verschil maken.

10. Wees lief voor je huid. Masseer liefdevol je gezicht, raak je huid bewust aan. Verwen jezelf met een gezicht massage. Vertel je huid dat je er elke dag van houdt. Zeg het met mij: “Ik word elke dag mooier en stralender.” Onderschat de kracht van de geest en aanrakingen niet.

inspo by pinterest

Welke zoektocht je ook doet, ik hoop dat je deze tips nuttig vindt, omdat ze cruciaal zijn geweest om mijn stralende huid terug te krijgen.


Laat het me in de reacties hieronder weten of misschien wil je een van je geheime huidverzorgingstips delen met de MNDFL Moment Community … we zitten hier allemaal samen in! #MNDFLMoment

Nathelie x

Filed under: Uncategorized