Uncategorized

Skin Affirmations

Hallo schoonheden🌹

Als we ons niet goed voelen over onszelf, vertellen we onszelf vaak dat we niet goed genoeg zijn. Wanneer we onszelf bevestigen wat we leuk vinden aan onszelf, wat we aan onszelf bewonderen, hoe trots we op onszelf zijn, zal alles beginnen te veranderen. Onze energie zal beginnen te verschuiven van onzeker naar zelfverzekerd en op zijn beurt zal dat veranderen hoe we ons over onszelf voelen,  en dat zorgt voor the inner glow.

De meesten van ons zijn echt goed in het naar beneden halen van zichzelf. Zelfs onbewust kunnen we soms een geloofssysteem hebben dat ons zelfs nog onzekerder kan maken over onze acne, vlekjes, rimpels om maar iets op te noemen. Gedachten zoals “Mijn acne maakt me lelijk”, “Iedereen zal mijn ouderdomsvlekken zien”,”Mijn puistjes zullen nooit verdwijnen” en “ik had meer moeten doen” zijn slechts enkele voorbeelden.

En eigenlijk weten we het al; schoonheid begint van binnenuit. Als je naar iemand kijkt die blij is, zie je dat de kamer oplicht als hij of zij binnenkomt. Ze zien er goed uit omdat ze zich goed voelen. Hun uitstraling komt voort uit hun zelfvertrouwen, hoe ze omgaan met zichzelf en hoe ze zichzelf waarderen, wat er ook gebeurt.

Wavebreakmedia / Getty Images

Maar hoe kan de rest van ons daar een portie van krijgen?

We kunnen beginnen door onze gedachten te veranderen.
Affirmaties helpen om negatieve denkpatronen om te keren. En je kunt affirmaties gebruiken om meer zelfliefde te brengen, of welke andere emotie of kwaliteit dan ook waarvan je meer in je leven wilt brengen. Schrijf je affirmatie op en bewaar het ergens waar je het elke dag ziet, zoals op je badkamerspiegel. Ik had een vriendin die een affirmaties lamineerde  en die aan de muur van haar douche plakte.

Er is wat tijd nodig om van gedachten te veranderen, dus raak niet ontmoedigd als je niet meteen een verandering voelt.

Het kan enige tijd duren, maar uiteindelijk zul je ook schoonheid uitstralen aan de buitenkant. Geniet van het leven. Lach veel. Lach zoveel als je durft. Wees vrolijk. Dit is het geheim om mooi te worden. En trouwens … iedereen zal het merken!

Dus probeer het eens uit, hoe je je huid kunt genezen door positieve berichten en aanmoediging naar jezelf te sturen. De komende weken zal ik iedere zaterdag positieve affirmaties voor je huid geven die je zelfliefde, respect en zelfvertrouwen zullen vergroten. Je zult je stralend, zelfverzekerd en mooier dan ooit voelen!

Kortom, maak een dagelijks ritueel van het oefenen van positieve huid affirmaties om een gezonde, stralende en mooie huid te hebben.

Heb je eerder affirmaties gebruikt? Deel hieronder jouw ervaringen met mij. Ik zou graag van je horen.

Nathelie x

Filed under: Uncategorized