Uncategorized
comments 6

Kan Meditatie je huid echt helpen stralen?

Hallo schoonheden 🌹

Meditatie heeft al een tijdje een groot moment en ik kan niet gelukkiger zijn! De wereld wordt wakker. Er is een reden waarom de meest succesvolle mensen ter wereld mediteren … het verandert je leven … Het heeft mijn leven tien keer veranderd!

Eerlijk gezegd zou ik me geen leven zonder meditatie kunnen voorstellen. Het houdt me geaard, brengt me terug naar mijn lichaam en brengt mijn geest rust.

Grappig feitje: elke dag een paar minuten mediteren brengt energie (ook bekend als prana) in je lichaam en creëert een gevoel van kalmte en ontspanning. Tijdens meditatie helpt prana de weefsels en cellen van jouw lichaam te herstellen die de huid een frisse, jeugdige gloed geven.

Dus ja, om je vraag te beantwoorden mediteren kan  echt je huid laten stralen!

Bewust ademen tijdens het mediteren voegt ook zuurstof toe aan de huid, wat essentieel is voor het verbeteren van de cellulaire gezondheid. Deze verhoogde zuurstof verjongt je huid, brengt je lichaam en geest in balans en transformeert de cellen en weefsels van je lichaam. Het verheldert jouw teint, vermindert rimpels en vertraagt ​​het verouderingsproces van binnenuit. Meditatie verlaagt ook de bloeddruk en spanningsgerelateerde pijnen zoals hoofdpijn, slapeloosheid, spierpijn en gewrichtsproblemen, waardoor je er jonger uitziet en aanvoelt.

1. Ochtendgeleide meditaties. Over je dag goed beginnen! Elke ochtend 10 a 15 minuten voor jezelf nemen en luisteren naar een begeleide meditatie zal je leven veranderen! Klik hier om op de hoogte te blijven van de podcast met begeleide meditaties van MNDFL Moment.

2. Wacht niet alleen, mediteer! Probeer een mobiele meditatie in plaats van het scrollen en app’en van de tijd. Ja, daar is een app voor! Zet je koptelefoon op en je wordt plotseling ondergedompeld in een oh-zo-rustgevende oefening van 10 minuten.  Je bent ook altijd welkom op een maandelijkse meditatie avond. Klik hier voor meer informatie

3. Gezichtsmassage. Dit is een van mijn favoriete manieren om te multitasken. We reinigen allemaal ons gezicht (als je dat niet doet, dan moeten we praten) dus waarom zou je die tijd niet besteden aan het verbinden met jezelf voor wat zelfliefde in plaats van er doorheen te rennen. Ik gebruik graag Gua sha-tools om er echt in te komen! Probeer deze begeleide beauty meditatie tijdens het reinigen of tijdens een gezichtsmassage met je favoriete serum of vochtinbrengende crème.

4. Volg een yogales. Het zijn de fysieke houdingen die ons in staat stellen toegang te krijgen tot die diepe, nog steeds ruimte in onze geest. Ongeacht het niveau of de afkomst die je beoefent, alle houdingen leiden naar de alles-vreedzame staat van meditatie.

5. Avond geleide meditatie. Als je meer van het soort avondmeditatie bent, houd ik van je. Als je dat niet bent … houd ik nog steeds van je! Na een lange dag van prikkelingen komen we vaak thuis om tv te kijken en door het Internet te scrollen (meer stimulatie). Onze geest schreeuwt om stilte, zelfs als we het niet beseffen. Probeer voor het slapengaan 20 minuten geleide meditatie om wakker te worden met die meditatiegloed!

Nathelie x

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Filed under: Uncategorized

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.