Tarieven MNDFL Moment sessies

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Tarieven MNDFL Moment sessie

MNDFL Moment sessie bestaat uit een Energetische Healing gezichts- en/ of Mentale Healing Massage.

Het is een liefdevolle manier van helen, heelwording door o.a. handoplegging, soundhealing, en/of meditatie.

Er kan worden gewerkt met energie banen op en in het hoofd. Het is een behandelwijze voor lichaam en geest samen, dus zowel voor lichamelijke klachten als voor de heelwording van ons hele wezen.

Alle behandelingen bestaan uit een oppervlakkige schoonheidsregime, beauty globes, healing en krachtige, positieve affirmaties/meditatie voor jou en jouw huid.

Bij een aantal behandelingen kan er gekozen worden voor een helende energie voor het volledige lichaam.

Het belangrijkste doel van een MNDFL Moment sessie; is het in staat stellen om universele liefde, diepe koestering te ontvangen, om te luisteren op diep niveau, soms zonder woorden.

Maar ook om te gedijen zoals JIJ bent en alles wat je kunt zijn en doen.

Gua Sha (刮痧) Gezichtsmassage**
60-70 min Love & Harmony                                                       € 70,-
70-90 min Beauty of Emotions                                                 € 100,-
Kuur van 6 mini Love & Harmonie behandelingen           € 200,00

In de Chinese geneeskunde past men al eeuwen lang een massage toe die wordt uitgevoerd met een steen die de ronding van het gezicht volgt, waardoor de huid er strakker uit gaat zien.

De Guasha gezichtsmassage is door de zachte technieken een ontspannende behandeling en heeft daarnaast als doel om de doorbloeding en lymfe-circulatie van het gezicht te verbeteren en de aanmaak van collageen te stimuleren.


De kwaliteit van de huid verbetert en afvalstoffen en toxines worden afgevoerd. Hierdoor verminderen rimpels en fijne lijntjes, er ontstaat een strakkere huid en een vitaler uitziend gelaat.
Doordat bij de Guasha gezichtsmassage de meridianen en acupunctuurpunten van het hoofd en gezicht gestimuleerd worden heeft de behandeling ook een positief effect op de algehele gezondheid. Er worden blokkades opgeheven.
Verder werkt Guasha niet alleen op lichamelijk niveau, maar ook op emotioneel vlak.
Hierdoor is het mogelijk dat je na een behandeling emotioneler bent of dat er bepaalde gevoelens/gedachten opeens bij je op komen. Het is een complete, reinigende behandeling, voor zowel lichaam als geest.

**           Er worden bij de Gua Sha behandeling met verschillende edelstenen gewerkt die diverse geneeskrachtige werkingen hebben.

Kiss of wellness
Cupping massage gezicht                                          

60 min incl. helende energie gezicht                                      € 65,-
90 min incl. helende energie lichaam                                     € 90,-
Kuur van 6 mini Cup Kisses behandelingen                          €175,00

Facial cupping is de voornaamste manier om je dagelijks stress te verminderen, de massage heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Maar het grootste voordeel is wellicht het facelifteffect. Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding van de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd en wordt de onderhuid geactiveerd om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt voor een versteviging van de huid en een verbetering van de rimpels. Daarnaast wordt ook het vocht onder je ogen afgedreven waardoor je wallen (indien ze veroorzaakt worden door je lymfestelsel) verminderen.  

Geisha behandeling
Japanse Gezichtsmassage
                                        
60 min incl helende energie gezicht                                       € 60,-
90 min incl helende energie lichaam                                      € 85,-
Kuur van 6 mini Geisha behandelingen                                €170,00

Meer dan een anti-verouderings massage.
De Geisha Japanse Gezichtsmassage is een speciale vorm van gezichtsmassage.
Het is een efficiënte natuurlijke behandelingen om de huid jong te houden en veroudering van de gezichtshuid tegen te gaan.
Het doel is het gezicht volledig te liften door gebruik te maken van Shiatsu-bewegingen en therapeutische technieken.
Deze massage regenereert de gezichtshuid, verbetert de bloedcirculatie, verwijdert toxines en dode huidcellen, bevordert de ontwikkeling van collageen en ontspant de huid.

De Geisha Japanse Gezichtsmassage is erg doeltreffend voor het behandelen van droge of vette huid, acne, rimpels.

Het ontspant de geest en het voelt heerlijk!

Mental Healing Massage
60 – 90 min                                     € 75,-

Wil jij je volkomen ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?

Mental Healing Massage  is een liefdevolle manier van helen, heelwording door o.a. handoplegging, soundhealing, en/of meditatie. Er kan worden gewerkt met energie banen op en in het hoofd. Het is een behandelwijze voor lichaam en geest samen, dus zowel voor lichamelijke klachten als voor de heelwording van ons hele wezen.  De genezende kracht van aanraking en liefdevolle aandacht, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Mentale Healing Massage meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Facial Massage With Himalayan salt stones

Inner Sense
Himalaya salt stones gezichtsbehandelingen
  
50 – 55 min incl helende energie gezicht               € 55,-

Kalmeren, genezen en ontspannen.
Himalaya Salt Stone Massage maakt gebruik van warme zoutkristalstenen om stress en spanning weg te nemen en een verhoogd gevoel van welzijn te bevorderen. De aardingseigenschappen ervan helpen de slaap te verbeteren en het centrale zenuwstelsel in balans te brengen. Himalaya Salt Stone-massage ondersteunt elektromagnetische overbelasting van elektronische apparaten. Bovendien scrubben de natuurlijke zouteigenschappen van de steen zachtjes de huid om van nature een gladde en zijdezachte huid te bevorderen, waardoor tekenen van veroudering worden verminderd.

Inner Soul & Beauty behandeling
Acupressure Facelift massage

60 min incl helende energie gezicht                                        € 60,-
90 min incl helende energie lichaam                                      € 85,-
Kuur van 6 mini Inner Soul & Beauty behandelingen      €170,00

De Inner Soul & Beauty behandeling wordt gecombineerd met het werken op verschillende acupressuurpunten op het gezicht, nek, schouders en hoofd. Het is niet alleen een behandeling voor de schoonheid, maar voegt een therapeutisch effect toe aan het zachte gezichtsweefsel en verbetert daardoor de huidskleur en textuur, maar kan ook helpen bij aandoeningen zoals hoofdpijn, vermoeidheid van de ogen, sinusitis en meer. Enkele van de fysieke voordelen van Inner Soul & Beauty behandelingen zijn dat het de circulatie naar het hoofd, nek en schouders verhoogt en afvalstoffen afvoeren, het verhoogt de vitale energie, het bevordert de ontspanning en de huid zal gladder en strakker lijken met minder zichtbare rimpels. Het is ook rustgevend, troostend, voedend en een fantastische manier om spanning en angst los te laten en een gevoel van volledige ontspanning op te wekken.

Inner Soul Balance behandeling
Gezichtsmassage met warme basalt stenen
      
50 – 55 min incl helende energie gezicht                               € 55,-

Stimuleer de doorbloeding van het gezicht op een ontspannen en prettige manier. Gebruik de kracht van stenen in combinatie met speciale essentiële oliën.
Er worden warme stenen op de Tsubo Points op de buik geplaatst.

Relax Refresh Recharge
Oorkaarsen
  
+/- 30 min               € 25,-

De oorkaarsen therapie is een oeroude therapie en vindt zijn oorsprong in Zuid-Amerika bij de Hopi- Indianen. Er werd gezegd dat ze in het oude Egypte en Tibet gebruikt werden. Oorkaarsen bestaan uit zuivere bijenwas, vermengd met linnen en geneeskrachtige kruiden. Oorkaarsen bevorderen de doorbloeding en de lymfestroom in oren, keel, neus en in de bijholten. Ze werken in op de diep in het oor liggende reflexzones, het trommelvlies, het middenoor en het evenwichtsorgaan.

Oorkaarsen heeft gunstige effecten bij:

· Hoofdpijn, migraine
· Nervositeit, stress
· Slaapproblemen
· Oorpijn, oorsuizen en oortinteling
· Neus-, voorhoofd-, bijholten- en/of keelontstekingen
· Verkoudheid, loopneus
· Het losmaken van oorsmeer 
· Ontspannend effect

Dust it Off
+/- 30 min               € 30,-

Heb je het gevoel dat jouw energie niet lekker stroomt? Misschien zelfs dat je energie bij je draagt die niet van jou is? Misschien heb je het wel “overgenomen” van je gefrustreerde collega die het weer van een gefrustreerde automobilist heeft overgenomen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. ..

En je wilt het niet meenemen naar huis!

Je wilt even afgestoft worden van alle energie wat niet van jou is.

Maar tijd…. je houdt al zoveel ballen in de lucht. Een “Dust it off” sessie duurt ongeveer 20 min. In totaal ben je ongeveer  30 min bij mij. 

Een “Dust it off” healing is enorm ontspannend. Als een massage voor je aura. Het gebeurt geheel ‘hands off’, zonder aanraking, tenzij ik voel dat het nodig is om ergens mijn handen te leggen

Photo Credits: Via Pinterest. If you know the artist, please send me a message

6 Comments

 1. Kim Spiekerman says

  De Gua Sha behandeling is echt super fijn. Mijn gezicht zag er als herboren uit en ik voelde mij enorm relaxed. Zeker een aanrader om bij Nathelie langs te gaan, het is echt een kadootje aan jezelf!

 2. Eliza says

  Vorige week heb ik een beetje kennis mogen maken met wat een healing face massage is. En ik kan zeggen: het was een bijzondere ervaring en tevens ontmoeting. Dank je wel Nathalie, voor deze healing, je gastvrijheid, je openheid en je liefde.

  • Talita says

   Wat een geweldige ervaring. Ik heb heb nog nooit zoveel rust ervaren en mijn huid ziet er na de behandeling geweldig uit. Dit wil ik elke maand doen. Nathelie, bedankt voor deze mooie ervaring.

 3. Yasmin says

  De gezichtsmassage was letterlijk en figuurlijk een cadeautje. Na ontvangen te zijn in haar prachtige huis voelde ik mij tijdens de massage meer en meer ontspannen , wat voor mij normaliter toch wel een dingetje is.
  Vervolgens voelde ik mij zeer energiek na de behandeling heb sinds tijden heerlijk geslapen. Een echte aanrader!

 4. Bouchra says

  Gisteren was ik bij MNDFL Moment voor een gezichtmassage.

  Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Nathelie, een lieve en wijze dame.

  Eenmaal op de behandeltafel. Werd mijn gezicht gemasseerd met diverse edelstenen, rollers en als afsluiting ijsbollen. De etherische olie en himalaya zout waren ook heerlijk.

  Ik voelde de drukte en onrust die ik in mijn systeem had wegsmelten. Er kwamen ook wat emoties vrij. Wat alleen maar goed is om het los te laten.

  We deden een hele mooie meditatie. Nathelie heeft een rustgevende stem en de affirmaties die werden gebruikt tijdens de sessie waren zo on point.

  Het was zoveel meer dan een massage. Ik heb nu al zin in mijn volgende behandeling.

  Dank je wel Nathelie.

 5. Dank je wel, Nathelie, voor de fantastische Reiki behandeling.
  Het was bizar hoe je na afloop precies wist te benoemen waar mijn gedachten naar uit waren gegaan, en waar mijn pijnpunten zitten.

  Dat was best confronterend, maar ook bevrijdend omdat het mij deed inzien dat ik daar zelf iets aan kan, en moet, doen. Op naar verbetering.

  Ik kom graag nog eens terug!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *